Om oss

Hos 3dkort hittar du äkta hantverk i form av pop-up kort och vår målsättning är att det ska finnas något för alla.

För att kunna ge dig som kund bra service är vår ambition att alltid ha alla våra kort som du kan se i webbutiken på lager. Allt för att kunna ge snabba leveranser. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Svarar vi inte i telefon får ni hemskt gärna skicka ett mejl, så återkommer vi så snart som möjligt.


Företaget

3Dkort.se är en webbutik som startades våren 2016 av tre vänner med en blandad kompetens och ett gemensamt intresse:

  • ​​​​​​Pernilla Engström Krans. Designer med intresse för sälj och marknadsföring. Pernilla är alltid beredd att gå det där lilla extra steget för att du som kund ska vara glad och sprida budskapet om 3dkort vidare. Ta gärna kontakt med Pernilla för att diskutera allt från utveckling av dina egna idéer/ kreationer till att ge oss feedback på våra befintliga produkter.
  • Artur Sundström. Art director med erfarenhet av att driva e-handel. Artur ansvarar för marknadsföringen och varumärkesbyggandet.
  • Daniel Krantz. Trivs bäst med många bollar i luften och har ett stort intresse av att utveckla så väl människor som företag. Daniel bor tillsammans med Pernilla och sonen Frans i Mölndal.
3dkort är en bifirma till Wi-Five AB med organisationsnummer 556978-7822.

Lite historik

Första gången vi fick upp ögonen för 3D-kort, eller Pop-up kort som de också populärt kallas, var på Portobello market i London under senhösten 2015. En ensam försäljare samlade många intresserade blickar och folk vände och bände de kort han hade ställt upp på sitt lilla bord. Av ren fascination för hantverket så köpte vi med oss flera kort hem till Sverige och visade upp dessa för familj och vänner. Ögonblicket när någon öppnar korten och efterföljande reaktion fick oss att förstå att vi var något på spåren. 

Affärsidén tog rejäl fart i samband med att vi träffades under julledigheterna och vi bestämde oss där och då för att satsa fullt ut. 


Vår vision & våra tankar
3dkort.se - Ett kort säger mer än 1000 sms!

Att skicka ett kort till de du älskar visar att du faktiskt bryr dig.. Men det räcker inte att du bryr dig. Som ägare av 3dkort.se måste vi ta vårt ansvar som företagare och verka för hållbarhet, jämställdhet och de människor som är involverade i produktionskedjan.

Samtliga våra kort är handgjorda av miljövänligt och hållbart material. Vi samarbetar med produktionspartners från olika delar i Asien, det är därför särskilt viktigt för oss att all personal är över 18 år och att de har goda arbetsvillkor.


Vårt mål är att fler ska få chansen att glädja någon annan och sig själv genom att ge bort ett 3dkort.
 
Vi hälsar dig välkommen till 3Dkort och vi hoppas att du ska hitta det du söker!

;